Termeni și Condiții - Bacanie restaurant Agroline

Termeni și Condiții


Vă rugăm citiți cu atenție Termenii și Condițiile prezentați mai jos înainte de a comanda/solicita orice bun sau serviciu de pe site. Prin comanda oricărui bun sau serviciu prin acest site, prin telefon sau prin aplicațiile mobile sunteți de acord să respectați acești Termeni și Condiții.
Comenzi

Livrarea bunurilor și serviciilor achiziționate de pe acest site sunt destinate numai pentru uz personal și dumneavoastră garantați că bunurile achiziționate nu sunt pentru revânzare și că acționați în calitate de principal și nu că agent pentru o altă parte la primirea serviciilor.

Vă rugăm să rețineți că unele din produsele noastre oferite pot fi potrivite doar pentru anumite categorii de vârstă. Trebuie să verificați că produsul pe care-l comandați este potrivit destinatarului.

Atunci când plasați o comandă pe acest site, vi se poate cere să furnizați o adresă de email și parola. Trebuie să vă asigurați că vă păstrați în siguranță combinația acestor detalii și nu oferiți aceste informații către o terță parte.

Vom lua toate măsurile rezonabile, în măsura în care ne permitem să realizăm acest lucru, pentru a păstra detaliile comenzilor dumneavoastră și securitatea plății, dar în absența neglijenței din partea noastră nu putem fi răspunzători pentru orice pierdere pe care o puteți suferi dacă un terț achiziționează accesul neautorizat la datele pe care le furnizați în momentul accesării sau comandării pe site.

Orice comandă pe care ne-o plasați este condiționată de disponibilitatea produselor, de capacitatea livrării și de acceptul nostru . În cazul unei comenzi online, vă vom trimite o confirmare a primirii mesajului prin email. Această confirmare email va fi produsă în mod automat, astfel veți obține confirmarea detaliilor comenzilor dumneavoastră. În cazul în care un detaliu este incorect, trebuie să ne informați imediat cu privire la acesta. Faptul că ați primit o confirmare automată nu înseamnă neapărat că noi vom fi capabili să onorăm comanda. Odată ce am trimis emailul de confirmare, vom verifica disponibilitatea și capacitatea de livrare.

În cazul în care mâncarea comandată și capacitatea de livrare sunt disponibile, restaurantul vă va confirma telefonic acest lucru. Dacă detaliile comenzii sunt corecte, comanda va fi confirmată printr-un mesaj text (SMS).

Dacă livrarea de comenzi nu este disponibilă sau în cazul în care nu există capacitate de livrare, vă vom înștiința printr-un mesaj text ( SMS) sau apel telefonic.

Coșul meu

X

Adăugat în coș